ForsideForedraget Om Jan Randrup Hvad er ADHD? Blog ReferencerLinksKontakt & booking

REFERENCER


Skolen ved Nordens Plads

www.svnp.dk

 

Som personale på en specialskole var det meget inspirerende at høre Jan Randrups foredrag om hvordan det er at leve med ADHD. Det var en meget personlig og levende fortælling om hvordan det er at have en "indre Roskildefestival".

 

Til trods for at vi dagligt arbejder med elever der har ADHD og har en stor faglig viden, blev vi inspirerede til en anden tilgang til vores elever. Dette foredrag vil være rigtigt givende for unge med ADHD.


Birthe Hjortdal
Medarbejderrepræsentant, Skolen ved Nordens Plads


Bibliotekerne Frederiksværk

www.bibliotekerne.halsnaes.dk

 

I forbindelse med vores kommunale sundhedsuge, holdt Jan Randrup sit foredrag ”ADHD - Skru op på 11”.

 

Foredraget var oplysende og nærværende, med en meget personlig indgangsvinkel og dækker mange aspekter af det at leve med ADHD, både som barn og voksen.

 

Det er fascinerende at høre om ADHD fra en, der ved hvordan det føles på egen krop. Vi kan klart anbefale foredraget!Helle Rydhof
Bibliotekar, Bibliotekerne Frederiksværk


Mindtools coachingcenter

www.mindtools.dk

 

Jan Randrup er en helt igennem sympatisk fyr med meget på hjertet og samvittigheden. Hans liv med en ADHD-diagnose stillet sent i livet, har medført mange udfordringer og misforståelser.

 

Oplægget er med sine mange eksempler fra Jans eget liv, levende og forløsende, afmystificerende og vedkommende.

 

Jans grafiske baggrund gør billedmaterialet overraskende og virkningsfuldt. Hans brug af metaforer, anekdoter, humor og hudløs ærlighed, bringer os ud i alle hjørner af livet med ADHD.

 

Mødet med Jan og hans oplæg er mere end nærværende, tankevækkende, og et must for alle behandlere, lærere, pædagoger, pårørende, diagnosticerede og ikke diagnosticerede samt alle os der kender nogen med ADHD.

 

Oplægget er en mytedræber, der bringer håb og glæde til os alle, og jeg giver det derfor min varmeste anbefaling.


Betina Inauen
Trivselsspecialist, Mindtools


Rudolf Steiner børnehaven Klokkeblomst

www.klokkeblomst.org

 

Det var rart at få en personlig beretning! Din store åbenhed og ærlighed omkring dit liv er virkeligt positiv.

 

Og rart at det ikke kun var begrænsningerne, du fortalte om, men også alle de positive ting der også kan være forbundet med ADHD.

 

Tusind tak for det du gav og delte med os!


Aida A. Jensen
Daglig leder, Rudolf Steiner børnehaven Klokkeblomst

 

Café Klare, natcaféen for kvinder

www.cafeklare-natcafe.dk

 

En ting er at læse bøger om ADHD, høre teoretiske oplæg – eller undrende betragte en person, når diagnosen folder sig ud. Man forstår det aldrig helt…

 

Men når forklaringerne kommer fra selve kilden – fra én, der selv har ADHD – begynder man at have en anelse om, hvad det egentlig betyder for et menneske at leve med ADHD. Så meget, at nok størsteparten af tilhørerne midt inde i foredraget sidder med en følelse af, at de selv har diagnosen. Indtil Jan Randrup gør følgende klart: "Alle har følelserne – og kender fornemmelsen. Men tag din fornemmelse og skru op på 11 – dér hvor selv det bedste stereoanlæg begynder at forvrænge. Så har du ADHD…"

 

Og så slutter Jan Randrup sit fornemme foredrag med en meget væsentlig pointe: "Jeg har ADHD – men jeg er ikke min diagnose. Jeg er først og fremmest et menneske – der så tilfældigvis har ADHD. Mennesket først – diagnosen er kun en del af helheden… "


Claus Hage Dalland
Café Klare

 

Børneøen Bonsai

www.rs-bonsai.dk

 

Jan var i marts 2013 ude og holde et oplæg for personalegruppen i Børneøen Bonsai’s Børnehave.

 

Titlen på foredraget var: ”ADHD - Skru op på 11”.

 

Jan fortalte om sit eget liv med ADHD – han havde meget på hjertet og fortalte meget levende,  tydeligt og ærligt om sit liv med denne diagnose, og hvordan det har påvirket hans liv.

 

Alle i vores personalegruppe var meget imponerede over Jans ærlighed og afklarethed omkring dette emne. Efter oplægget havde vi en pædagogisk debat med personalegruppen - det var meget spændende og lærerigt at italesætte de problematikker, der er på dette område.

 

Jan anvendte nogle meget brugbare illustrationer, som gav grundlag for en dybere forståelse af emnet og underbyggede det, der var blevet formuleret mundtligt.

 

Vi havde en meget lærerig og inspirerende oplevelse med Jan og håber, at han vil komme igen snart – eventuelt til et aftenarrangement, hvor vi også kan invitere husets forældre, som helt sikkert også vil kunne få megen brugbar og interessant information ud af Jans foredrag.


Med venlig hilsen på personalets vegne,

Rikke Rosengren

Børneøen Bonsai


 


Følg adhdforedrag.dk